Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2006 00:00

Yalnızlık bitti

‘24’ adlı dizinin başrol oyuncusu Kiefer Sutherland, 2006 yılına güzel başladı. Uzun zamandır özel hayatında yalnızlık hüküm süren oyuncu, aradığı kadını bulmuş görünüyor. Başarılı bir halkla ilişkiler uzmanı olan sevgilisi Tricia Cardozo, gerçekten de Sutherland’in aklını başından almış gibi... Çift son olarak ‘Altın Küre’ ödül töreninde gazetecilerin karşısına çıktı. Elleri bir an olsun ayrılmayan sevgililer, her fırsatta da kalabalıktan uzaklaşarak kuytu köşelere çekildi.

Ayrıldılar

İki senedir birlikte olan ve beş ay önce nişanlanan şampiyon bisikletçi Lance Armstrong ve şarkıcı Sherly Crow, ayrıldı. 2003 Ekim’inde bir yardım gecesinde tanışan 34 yaşındaki Armstrong ve 43 yaşındaki Crow’un baharda evlenmesi bekleniyordu. Hatta Crow, geçtiğimiz haftalarda Vera Wang’ın da aralarında olduğu ünlü gelinlik butiklerinden gelinlik bakmıştı. Çiftin neden ayrıldığı henüz bilinmiyor.

Smokine hayır

Altın Küre sahibi Oscar adayı George Clooney, şu sıralar davetten davete, toplantıdan toplantıya koşuyor. Tüm bu etkinliklere smokin ile katılmak zorunda kalan oyuncu, durumdan hiç de hoşnut değil. Toskana’daki villasında gece gündüz şort ve tişört ile dolaşmaya alışan Clooney’e takım elbise sıkıcı gelmeye başladı. Davetlerin yapıldığı salonlara girer girmez kendine bir kadeh içki hazırlatan aktör, bu sıkıcı ortamlara ancak içkinin yardımıyla katlanabildiğini söylüyor! Sıkıntısı ise bu fotoğrafta da olduğu gibi zaman zaman objektiflere yansıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!