Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Jessica Alba’ya kış vız geliyor

Jessica Alba, kışın soğuk günlerinden hiç hoşlanmıyor. Güzel oyuncu, soğuktan uzaklaşmak için geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cash Warren’la Hawaii’nin gözde tatil beldesi Oahu’ya gitti. Mandarin Oriental Oteli’ne yerleşen iki sevgili, bol bol denize girdi ve voleybol oynadı. Giydiği seksi bikinilerle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Jessica Alba, incecik formunu her gün yaptığı egzersizlerle koruyor.

Nasıl göründüğünü umursamıyor

Britney Spears, anne olduktan sonra nasıl göründüğünü önemsememeye başladı. Hamilelik kilolarını vermek için çaba göstermeyen şarkıcı, kıyafet seçimleriyle de hayranlarını şaşırtmaya başladı. Oğlu Sean Preston’ı gezdirirken objektiflere yansıyan şarkıcının pejmürde halini, kocasıyla yaşadığı sorunlara bağlayanların sayısı bir hayli fazla. Şimdi herkes Britney’nin tekrar eski bakımlı günlerine dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

Jennifer’ı kızdırdılar

Jennifer Aniston, Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra kendine yeni bir hayat kurdu. Ard arda çevirdiği filmlerle adından söz ettiren Aniston, Vince Vaughn’la da mutlu bir beraberlik yaşıyor. Hem kariyerinde hem de özel hayatında huzuru bulan Aniston’ın, Star Club adlı Fransız sinema dergisinde yer alan bir fotoğraf yüzünden çileden çıktığı söyleniyor. Aniston’ı photoshop’la yaşlandıran dergi editörlerinin, bu fotoğrafı "Büyükanne Jennifer" başlığıyla yayınlaması ünlü oyuncuyu çok sinirlendirmiş. Aniston, dergi yöneticilerini mahkemeye vermeye hazırlanıyormuş.

Keyfi yerinde

Geçtiğimiz mayıs ayında göğüs kanserine yakalandığını öğrenen Kylie Minogue, gördüğü tedavilerin iyi sonuç vermesinin mutluluğunu yaşıyor şimdilerde. Sevgilisi Olivier Martinez’in en büyük destekçisi olduğunu söyleyen Minogue, Avustralya’daki ailesini ziyaret ettikten sonra yıl sonunda çıkacağı turnenin hazırlıklarına başlayacak.

Göz kamaştırıyor

Londra’da Royal Albert Hall’da düzenlenen Güneş Sirki’nin galası, ünlüler geçidine sahne oldu. Özel galanın davetlileri arasında genç oyuncu Kate Bosworth da bulunuyordu. Oyuncu Orlando Bloom’la nişanlandığını açıklayan Bosworth, gecenin en şık ismi olarak dikkatleri çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!