Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Çaresizce aşk arıyor

"Çaresiz Evkadınları" dizisinin oyuncularından Teri Hatcher, yalnızlıktan çok sıkıldı. 41 yaşındaki yıldız, FHM dergisine verdiği röportajda uzun süredir hayatında kimse olmadığını ve deli gibi aşık olmak istediğini söyledi. Çaresizce aşk aradığını söylemekten çekinmeyen oyuncu, sekiz yaşındaki kızı Emerson’la yaşıyor.

Yeni imajı beğenildi

"Yüzüklerin Efendisi" serisinin ve "King Kong" filminin iri cüssesiyle tanınan yönetmeni Peter Jackson, bir buçuk senede fazla kilolarından kurtularak herkesi şaşırtmıştı. Ünlü yönetmen kilolu olmaktan yorulduğu için beslenme tarzını değiştirdiğini ve hamburgerden vazgeçtiğini söylüyor. Lazerle gözlerini çizdirip gözlüklerinden de kurtulan 44 yaşındaki yönetmenin yeni görüntüsü oldukça beğenildi.

Bisikletli market alışverişi

Lost’un yıldızı Evangeline Lilly, formunu spor yaparak koruduğunu söylüyor. 26 yaşındaki oyuncu boş zamanlarını yüzerek, aerobik yaparak, ağırlık kaldırarak geçiriyor. Güzel oyuncu kendini spora o kadar kaptırmış ki, market alışverişine bile bisikletiyle gidiyor. Lost’taki rol arkadaşı Dominic Monaghan’la birlikte olan Lilly, bisikletine taktığı torbalarıyla objektiflere yansıdı.

Genç sevgiliden vazgeçmiyor

Jude Law, Sienna Miller’la olan ilişkisinde çalkantılı günler yaşarken teselliyi üç çocuğunun annesi Sadie Frost’da aramıştı. Sonunda Law nişanlısına dönmüş, Sadie Frost da çocuklarıyla tatile çıkmıştı. İngiliz oyuncu Sadie Frost, yeni bir sevgili bulmakta gecikmedi. 40 yaşındaki oyuncu, bir süredir "Goal" filminde oynayan 25 yaşındaki Andy Jones’la birlikte. Sadie Frost’un ayrıldığı eşi Jude Law da kendisinden küçüktü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!