Dünyada üçüncü

Marks&Spencer’ın Bağdat Caddesi’ndeki mağazasının yenilenip tekrar hizmete girmesi nedeniyle önceki gün renkli bir organizasyon düzenlendi.

Çağla Şikel, Şenay Akay, Ece Sükan ve Sema Şimşek’in de sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttığı organizasyonun ev sahipliğini, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin yaptı. Dünyadaki en büyük üçüncü franchaise Marks&Spencer mağazası olan mekanın patronu Özyeğin, yeniliklerin devam edeceğini söyledi.

Saatler şirketten

Dior saatlerinin yeni koleksiyonu ‘Dior Christal’in tanıtımı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Birçok ünlü ismin katıldığı tanıtımda görev alan mankenler ise Ebru Şallı ile Demet Şener’di... Türkiye temsilcisi Polat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Varujan Polat, organizasyonun sonunda bir de jest yaptı ve tanıttıkları saatleri bu ikiliye hediye etti.

Parfüm banyosu yaptı

İspanya’nın en önemli modacılarından Jesus Del Pozo’nun J.Del Pozo In Black adlı yeni parfümü, Türkiye’de de piyasaya sürüldü. Parfümün tanıtımı içinse önceki akşam Beyoğlu’ndaki 360 Derece’de bir davet verildi. Davete katılanlar arasında bulunan Gönül Yazar, çok beğendiğini söylediği parfümü denedi ve neredeyse bir şişenin tamamını tepeden tırnağa üzerine boşalttı.
Yazarın Tüm Yazıları