Dünyaca ünlü yıldız G.Saray'ın listesinde

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü yıldız G.Sarayın listesinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 18:01

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Adebayor’un sarı kırmızılı takıma önerildiğini açıkladı. 

Haberin Devamı

Bugün Gazetesine verdiği röportajda Ergün, Ocak ayında Hamza Hamzaoğlu’nun raporuna göre takıma takviye yapacaklarını ifade ederken, “Ocak ayında transfer yapmayacağız şeklinde bir kararımız yok. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda transfer yapacağız.

Dünyaca ünlü yıldız G.Sarayın listesinde

Bizi arayan futbolcu temsilcileri kendi önerilerini sunuyorlar. Biz bu isimlere adım adım bakacağız."
A­de­ba­yor bi­ze öne­ril­di. Ye­ni bir ge­liş­me bu. Do­la­yı­sıy­la ye­ni ye­ni gün­de­mi­mi­ze ta­şın­ma­ya baş­lan­dı. Denayer’in sözleşmesine bir madde koyduk. Biz, M. City ve Jason isterse kiralık sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak.”

Dünyaca ünlü yıldız G.Sarayın listesinde

"PODOLSKi'NiN iÇiNE TÜRK KAÇMIŞ"

Cenk Ergün, Podolski’nin de takıma hemen uyum sağladığını ifade ederek, “Po­dols­ki uyum açı­sın­dan iyi gi­di­yor. İçi­ne Türk kaç­mış di­yo­ruz. Bi­zim kül­tü­rü­mü­ze çok ya­kın." dedi.
Telles ve Bruma’nın satın alma opsiyonları ile alakalı ise Ergün, “ Eğer Inter ve Real S. satın almazlarsa Avrupa tecrübesi olan iki oyuncumuz daha olacak. alırlarsa ikisi de iyi paralara gitmiş olur."

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yıldız G.Sarayın listesinde

"HAMİT 1 AY SONRA OYNAYABİLİR"

Inter’in yakından takip ettiği Semih Kaya için ise Futbol Direktörü Ergün, “Mancini’yle görüşüyoruz. Semih’i çok beğendiğini biliyoruz. Semih’e her zaman her yerden teklif gelebilir."

Sakatlığını atlatmaya çalışan Hamit için ise Ergün, “Hamit Altıntop 1 ayı geçtikten sonra maç oynayabilecek seviyeye gelir diye düşünüyorum. Müthiş bir altyapısı, futbol bilgisi var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!