Dünyaca ünlü kick boksçular Buca'da ringe çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü kick boksçular Bucada ringe çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 11:32

Dünyaca ünlü kick boksçular Buca'da ringe çıkacak

Haberin Devamı

ULUSLARARASI Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak'ta İzmir'in Buca ilçesinde yapılacak. Turnuvada 'Avatar Atakan' olarak bilinen Atakan Arslan başta olmak üzere, Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts,  Mehmet Özer ve Selçuk Ustabaşı gibi kick boks sporunun başarılı isimleri dövüşecek.

Dünyaca ünlü kick boks sporcularının katıldığı 'Mix Fight Championship' turnuvası 27 Ocak'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Spor Salonu'nda yapılacak. 2011 yılında Muay Thai dünya şampiyonu olarak ilk altın madalyayı Türkiye'ye getiren ve 'Avatar Atakan' lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan organizatörlüğünde Buca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Mix Fight Championship' turnuvasının heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Turnuvada Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Mehmet Özer, Selçuk Subaşı ve Atakan Arslan gibi dünyaca ünlü boksörlerin yanı sıra çok sayıda sporcunun ringe çıkacak. Türkiye'de uluslararası düzeyde ilk defa düzenlenen turnuvada ünlü boksör Bob Sapp, Atakan Arslan'la gösteri maçı yapacak.

26 Ocak Cuma günü Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'nde tartıya çıkacak olan sporcular, eşleşmelerin ardından 27 Ocak'ta düzenlenecek turnuvada ringe çıkacak. Buca Belediyesi'nin katkılarıyla saat 19.00'da başlayacak olan 'Mix Fight Championship' turnuvası 170 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!