Zengin eden kayboluş

Güncelleme Tarihi:

Zengin eden kayboluş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2008 12:44

Ailesi ile birlikte tatil için gittiği Portekiz'de kaybolan İngiliz kız Madeleine McCann'den hâlâ bir haber yok. Ancak bulunması için kampanyalşar düzenlenen Maddeleine'ın anne ve babasına talk show için 1 milyon sterlin teklif edildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Portekiz'de geçen yıl mayıs ayında kaybolan ve bulunması için dünya  çapında kampanyalar düzenlenen İngiliz kız Madeleine McCann'in  anne-babasının, ABD'nin en ünlü iki talk show'cusu tarafından  kapışıldığı, çifte getirilen teklifin 1 milyon sterlin (Yaklaşık 2.4 Milyon YTL) olduğu öne  sürüldü.

Daha önce bazı yayın evleri ve film yapımcılarıyla görüştükleri yolunda  haberlere de konu olan Kate ve Gerry McCann çiftinin kızlarının  kaybolmasıyla ilgili konuşturulması için ABD'nin en ünlü iki talk  show'cusu Oprah Winfrey ve Barbara Walters'ın büyük bir mücadele içinde  oldukları ve teklif edilen fiyatın 1 milyon sterline kadar yükseldiği  bildirildi.

Çiftin, herhangi bir takl show'cuyla 1 milyon sterline anlaşması  halinde, bunun bir TV röportajı için bugüne kadar ödenen en yüksek ücret  olarak tarihe geçeceği bildirildi.

Haberin Devamı

McCann çiftiyse konuyla ilgili açıklamasında, kızlarının bulunması için  bağışlarla oluşturulan ve “Find Madeleine” adı verilen 1,2 milyon  sterlinlik fondaki paranın haziran ayı itibarıyla tükenmesinin beklendiğini, bu nedenle bu tür teklifler üzerinde düşünmek zorunda  kaldıklarını belirtti.

Ancak teklifi kabul etmesi halinde de, çiftin kızlarına yardım amacıyla  toplanan paraları şahsi ihtiyaçlarına kullandıklarını düşünen kesimin  eline daha büyük koz verilmesi ve daha ciddi suçlamalarla karşılaşma  ihtimalinden korktukları belirtiliyor.

Kate ve Gerry McCann çiftinin kızları Madeleine, geçen yılın mayıs  ayında ailenin Portekiz'de tatil yaptıkları apart oteldeki odalarından  kaybolmuştu.

Olay büyük gürültü koparmış ve kamuoyu oluşturulması sonucu, kurulan  fona binlerce kişi para yağdırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!