Yeni Göktepe ağası Gladbeck’te seçildi

Güncelleme Tarihi:

Yeni Göktepe ağası Gladbeck’te seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 11:47

Almanya’daki Karabük Yeniceliler Derneği, Göktepe Yaylası Şenlikleri’nin yedincisini düzenledi. Şenlikler kapsamında düzenlenen ağalık yarışmasının bu seneki galibi Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam oldu.

Haberin Devamı

MERKEZİ Almanya’nın Gladbeck şehrinde yer alan Karabük Yeniceliler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Göktepe Yaylası Şenlikleri bu yıl da renkli geçti. Şenliğe, derneğin İcra Kurulu Başkanı İbrahim Doğancı, Kurucular Kurulu Başkanı Hasan İbik, UETD Disiplin Kurulu Başkanı Dursun Döngel, ATGB Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Ören, Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam ile işadamı İrfan Reçber ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik kapsamında düzenlenen ağalık yarışmasında, bu yıl Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam ağa seçildi. İnam, ağalığı Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut adına aldı.

Yeni Göktepe ağası Gladbeck’te seçildi

Haberin Devamı

DERNEK ALMANYA’DAKİ EVİMİZ OLDU
Şenlik sırasında telefonla bağlanan Ferudun Tankut, “Karabüklüler Derneği’yle Almanya’daki kamp çalışmaları sırasında tanıştım. Çok başarılı çalışmaları var. Almanya’da Karabük’ü, Karabüksporumuzu ve ülkemizi çok iyi temsil ediyorlar. Bu seneki ağalığa da kulüp olarak biz talip olduk. Derneğe bir nebzede olsun katkımız olsun istedik. Karabüklüler Derneği, Almanya’daki evimiz oldu. Ağalığı, Almanya’daki temsilcimiz Abdullah İnam teslim aldı” dedi.
Derneğin İcra Kurulu Başkanı İbrahim Doğancı, “İlimizin ve bölgemizin spor kulübüne bu güzel düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!