Yediği şeyi duyunca şoke olacaksınız!

Güncelleme Tarihi:

Yediği şeyi duyunca şoke olacaksınız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 00:57

Böyle sevgi görülmedi... Geçen mayıs ayında annesini kaybeden Debra Parsons, yaşadığı acıyı hafifletmek için annesinin küllerini yemeye başlamış.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Debra, annesi olmadan geçireceği bu Noel'de de annesinin küllerini hindiye ve pudinge serpmeyi planlıyormuş. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Debra, "İnsanlar çıldırmış olduğumu ya da yaptığımın saygısızca bir şey olduğunu düşünebilir ancak bunu yapmaktan kendimi alamıyorum. Annem olmadan ilk Noel'imi ancak böyle atlatabileceğim" dedi.

Bu şekilde annesinin içinde yaşadığını hissettiğini anlatan Debra, "Eğer o benim bir parçamsa, vücudumda nefes alabilir, benim nefesim onun nefesi olur" ifadelerini kullandı.

Yediği şeyi duyunca şoke olacaksınız

Anne Doreen, göğüs enfeksiyonuna bağlı hava yolu tıkanıklığı sonucu geçen mayıs ayında hayatını kaybetti. İki ay sonra Debra’ya kardeşleri tarafından annesinin küllerinden payına düşen miktar verildi.

Haberin Devamı

Habere göre; başta sandviç poşetinde duran külleri yanında taşıdı, onunla beraber uyudu. Hikâyenin gerisini şöyle anlatıyor Parsons:

"Bir gün poşeti açtım, ellerimi yaladım ve tozun içine batırdım. Yaptığımın farkına vardığımda küller çoktan ağzımdaydı. Kireç gibi ve tuzlu tadı avuntu vericiydi. Kafam karışmıştı fakat teselli hissi ve getirdiği yakınlık, onu kaybettiğimden beri bir nebze olsun avuntu vermişti."

Yediği şeyi duyunca şoke olacaksınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!