Yaşar Üniversitesi, Köln’de tanıtım toplantısı düzenliyor

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Üniversitesi, Köln’de tanıtım toplantısı düzenliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 10:14

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, Almanya’nın Köln kentinde cumartesi günü düzenlenecek toplantıda Türkiye’de üniversite okumak isteyen gençlerin sorularını yanıtlayacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE kökenli gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını belirten Rektör Dinçer, benzeri tanıtımları başka ülkelerde de yapacaklarını söyledi. Eğitim dillerinin İngilizce olması nedeniyle uluslararası bir üniversite olduklarını belirten Dinçer, şöyle dedi:

Yaşar Üniversitesi, Köln’de tanıtım toplantısı düzenliyor

“Türkiye’de kökleri olan yurttaşlarımızın ata topraklarına tekrar gelip mutlu bir deneyim geçirmelerini hedefliyoruz. Ülkemiz son yıllarda gerek akademisyen, gerekse teknik imkanlar bakımından yüksek öğretim sektöründe ciddi bir kaliteyi yakaladı. Yaşar Üniversitesi, İzmir ve Ege’de olduğu kadar Türkiye genelinde ve yurtdışında yükselen bir değer olmaya devam ediyor. Üniversitemiz kurulduğundan bu yana kaliteli eğitim konusunda hassas davranarak kendine farklı bir yol çizdi. Uygulamalı eğitime, öğrenci odaklı projelere önem verdi. Akademik kadrosunu nitelikli, donanımlı öğretim elemanları ile güçlendirdi. Bilimsel yayınlarda en üstlerde olmaya gayret etti.”
Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer’in bilgilendirme toplantısı cumartesi günü Köln’deki Hyatt Regency Oteli’nde 14.30-16.30 saatleri arasında yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!