Yarışma için okulda kaydını dondurdu

Güncelleme Tarihi:

Yarışma için okulda kaydını dondurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 09:24

RTL'de yayınlanan 'Almanya Süper Starını Arıyor'un Türkiye kökenli tek yarışmacısı Duygu Gönel'in hedefi Almanya'nın süper yıldızı olmak. Yarışma için iki hafta Dubai'de üç haftadır da Köln'de kampa giren Gönel, yarın yine sahneye çıkacak. Yarışmaya katılmak için özellikle 2017 yılını beklediğini belirten Gönel, şöyle dedi:

Haberin Devamı

“YEDİ rakamının bana şans getireceğine inanıyorum. Yarışmayı kazanmak istiyorum. Hayalim Almanya'nın süper yıldızı olmak. Bunun için iki hafta Dubai'de kampa girdik. Üç haftadır Köln’de kamptayız. 24 saat boyunca diğer adaylarla birlikte yarışmaya hazırlanıyoruz. Düsseldorf Üniversitesi Aile ve Çocuk Psikoloji Bölümünde eğitim alıyorum. Üniversitedeki kaydımı dondurdum. Yarışmayı kazansam bile eğitimimi tamamlayıp diplomamı almak istiyorum.”

ZOR AMA KEYİFLİ

“Kampta bütün gün beraber olunca tartışmalar da kaçınılmaz oluyor. Kimi zaman küçük bir şeyler bile insanı rahatsız ediyor. Ufak ufak şeylerden tartıştığımız oluyor. Ama iki saat sonra herkes tartışmayı unutuyor. Yeniden çok iyi arkadaş oluyoruz. Tabi herkes kendisini göstermek istiyor. Benim gibi onlar da yarışmayı birincilikle bitirmeyi hedefliyor. Zorlukları da olsa yarışma çok keyifli geçiyor.”

Haberin Devamı

Yarışma için okulda kaydını dondurdu

MESAJLAR BELİRLİYOR

“Kimin yarışmadan elenip elenmeyeceğine ve finale kalıp birinci olmasına seyirciler karar veriyor. İzleyicilerin gönderdiği telefon mesajları sonucu birinci belli olacak. Ben yarışmanın Türkiye kökenli tek adayıyım. Başta tüm izleyicilerden destek bekliyorum. Almanya'da yaşayan Türklerden özellikle beni desteklemelerini istiyorum. Onların vereceği destekle kazanıp gururumu paylaşmalarını istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!