Willis ‘‘eski eşini’’, yeni damada teslim edecek

Güncelleme Tarihi:

Willis ‘‘eski eşini’’, yeni damada teslim edecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2003 01:46

Aylardır müthiş bir aşk yaşayan ünlü aktris Demi Moore ile aktör Ashton Kutcher gelecek yıl sevgililer gününde evlenmeye karar verdi. Düğünde Moore'un eski eşi Bruce Willis, gelini damada teslim etme görevini üstlenecek.

Internetteki ‘‘peoplenews’’ sitesinin haberine göre, 50 yaşından sonra askere yazılarak Irak'taki savaşa gitmek için gönüllü olma, eski karısı, nişanlısı ve çocuklarıyla galaya katılma gibi ilginç davranışlarıyla dikkati çeken Bruce Willis son kararıyla yine şaşırttı. Willis'in kararını açıklayan ise müstakbel damat 25 yaşındaki Kutcher oldu.

Karar, Kutcher'in, Demi Moore'u Iowa'ya götürerek annesi Diane Portwood ile tanıştırmasından sonra geldi. Müstakbel kaynana ve gelin oldukça iyi anlaştı. Portwood, ‘‘Oturduk güzel güzel sohbet ettik. Bu insanlar gazete sayfalarındaki gibi değiller, alçakgönüllüler’’ dedi. Annesinin onayından sonra Kutcher, Demi Moore'un önünde diz çökerek hayatının sorusunu sordu.

Yakın çevresine Moore'a gözyaşları içinde evlenme teklif ettiğini ve 41 yaşındaki ünlü oyuncunun da aynı coşkuyla yanıt verdiğini anlatan genç aktör, ‘‘Artık herşey kesin. Demi'ye gözyaşları içinde evlenme teklif ettim, o da 'evet' dedi. Ağlayarak birbirimize sarıldık’’ dedi. Demi Moore'un verdiği olumlu yanıt iki sevgiliyi gözyaşlarına boğdu.

Moore ile Ashton Kutcher, Las Vegas'ta bir milyon dolar harcamayı planladıkları şahane bir düğün düşünüyorlar. Düğünün 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bellagio'da yapılmasının planlandığını ifade eden Kutcher, görkemli törene 120 kişinin davet edileceğini söyledi. Kutcher'ın ikiz kardeşi Michael'ın sağdıcı olmasını planlandı.

Bruce Willis ile Demi Moore, 1987 yılında Las Vegas'ta evlenmiş, 13 yıllık evliliğin ardından 2000 yılında yollarını ayırmıştı. İki ünlü oyuncunun Rumer (15), Scout (12) ve Tallulah (9) adlı üç çocukları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!