Veliaht prensin kayınpederi striptiz yıldızıyla evlendi

Güncelleme Tarihi:

Veliaht prensin kayınpederi striptiz yıldızıyla evlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2005 02:19

Norveç Kraliyet Ailesi skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor. Prenses Mette Marit’in babası, yani Veliaht Prens Haakon’un kayınpederi Svend O Hoiby, bir striptizci ile evlenince, Kral Harald ve Kraliçe Sonja son derece rahatsız oldu.

NORVEÇ veliaht Prensi Haakon’un kayınpederi 68 yaşındaki Svend O. Hoiby, Hollanda’da Norveçli striptizci Reneta Barsgaard ile evlendi. Striptiz yıldızı Barsgaard’ın Park Kristianstad Oteli’ndeki bir odada düzenlenen seks partisinde çekilmiş çılgın pozlarını ise, Danimarka’nın Ekstra Badet Gazetesi ele geçirerek yayınlandı. Mette Marit’in üvey annesi olan striptizci Reneta Barsgaard, fotoğrafların kendisine ait olduğunu doğruladı. Kraliyet ailesinin bazı sırlarını ‘Se&Hör’ Dergisi’ne anlattığı için kızı tarafından dışlanan ve kraliyet ailesi tarafından sevilmeyen Svend O. Hoiby’e karşı, Norveç Kralı Harald’ın alacağı tavır merakla bekleniyor.

Veliaht Prens Haakon’un, geçmişinde uyuşturucu kullanan ve evlilik dışı bir çocuğu bulunan Prenses Mette Marit ile evlenmesiyle başlayan skandallar zinciri, Prenses Marha Louise’nin playboy yazar Ari Behn ile evlenmesiyle sürdü. Daha sonra Mette Marit’in başkasından olma çocuğunu aldırdığı iddialarıyla devam etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!