Ünlülerin finansörüne yine sübyancı davası

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin finansörüne yine sübyancı davası
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2011 00:00

ABD iç güvenlik örgütü FBI, 2008 yılında küçük yaşta kızları fuhuşa zorladığı gerekçesiyle yargılanıp 18 ay hapis yatan Amerikalı ünlü finansör Jeffrey Epstein’ı hakkında yeniden soruşturma açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yeni soruşturma, Bill Clinton ve Prens Andrew gibi ünlülerin yakın arkadaşı Epstein’ın masörü Virginia Roberts’in, “Küçükken Epstein’ın seks kölesiydim. 15 yaşındayken ABD’de Miami gibi bir çok evde Epstein’ın üst düzey konuklarına ikram edilip seks hizmeti verdim” demesi neden oldu.
Evlendikten sonra Avustralya’da yaşamaya başlayan eski masör Virginia Roberts, İngiliz medyasına Epstein’ın dostları arasında bulunan Bill Clinton ile tanıştığını ancak “ikram” edilmediğini, Prens Andrew’le ise, 3 kez biraraya geldiğini söyledi. Roberts, FBI’ın iadesine başvurması halinde bildiklerini söylemeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
Amerikalı Finansör Epstein 3 yıl önce ABD’de ‘sübyancılıktan’ yargılanmış ve Miami’deki mahkeme sonuçlanmadan savcılarla uzlaşarak “küçük yaştaki kızları fuhuşa zorlamaktan” 18 ay hüküm giymişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!