Jerry Lawler ilişkiye girdiği sırada felç geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Jerry Lawler ilişkiye girdiği sırada felç geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 11:27

Amerikan güreşinin efsane sporcularından olan 68 yaşındaki Jerry 'Kral' Lawler, 29 yaşındaki sevgilisi ile ilişkiye girdiği sırada felç geçirdi.

Haberin Devamı

2012 yılında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle spor kariyerine son veren Jerry Lawler, şimdi ise başka bir şok yaşadı.

Sevgilisi ile birlikte romantik bir akşam yemeğinden sonra odasına giden Lawler, hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı.

68 yaşındaki efsane sporcu, yaşadığı olayı şu sözlerler anlattı:

“İlişkiye girdiğimiz sırada bir anda kalktım ve Lauryn’e hiçbir şey hissetmediğini söyledim. Önce hiçbir şey anlamadı, ben sonra yeniden ‘bir şey hissetmiyorum’ diyince doğrulup yüzüme baktı. Kısa süreli bir göz temasından sonra Lauryn ‘Aman tanıtım Lawler kalk ve hemen aynaya bak’ dedi. Koşarak banyoya gittim ve aynaya baktım. Ağzımın sağ tarafı çeneme kadar sarkmıştı, felç geçiriyordum. Bir süre hiçbir şey söyleyemeyen Lauryn daha sonra çığlık attı: “Aman tanrım, inme geçiriyorsun.”

Haberin Devamı

2 gün boyunca hiç konuşamayan Jerry Lawler'ın daha sonra taburcu edilerek eve gönderildi ifade edildi. 

JERRY LAWLER KİMDİR?

Jerry O'Neil Lawler ya da bilinen adıyla: Jerry "The King" Lawler (d. 29 Kasım 1949), ABD'li yarı emekli profesyonel güreşçi ve yorumcu. Günümüzde WWE'de yorumcu olarak çalışmaktadır. Lawler güreşten önce Memphis’te DJ’lik yapıyordu. Daha sonra Aubrey Griffith, Lawler’ın yeteneğini fark edince ona şirketinde bedava güreş dersi vermeyi teklif etti, karşılığında Lawler’da şirketin tanıtımını yapacaktı. Lawler güreşe 1970’de debut yaptı ve ilk title shot’ını 1971’in Eylül ayında yapılan Battle Royal’le kazandı. Jerry Lawler, Sam Bass ve Jim White ikilisine idari yönetmenlik yaptı. 24 Temmuz 1974’de Lawler kemeri kazanarak ‘’King Of Wrestling’’ ünvanını aldı. 1997’nin ortalarında Lawler, King Of The Ring turnuvasına katıldı. Ama yarı finalde Mankind’e yenildi.

1998’de Lawler ara sıra güreşti ve daha çok spikerlik yaptı. 1993’ten beri Vince McMahon ilk kez Heel turn yaparak Lawler’ı WWF’in spikeri ilan etti ve Jim Ross’la beraber spikerlik yapmaya başladı. 2001 yılında XFL futbol liginin oluşmasıyla Lawler’a spikerlik görevi verildi. Ama Lawler, XFL’de spikerlik yapmak istemedi 2001 Şubat’ta Lawler, Stacy ‘’The Kat’’ Carter’la evlendi ve şirketten ayrıldı. Mayıs 2010’da Lawler, ‘’Jerry Lawler’ın Memphis Wrestling’i’’ adında bir TV şovu olacağını duyurdu. Eylül 11’de Lawler uzun bir süre yeni bir şov yapmayacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!