Üniversitenin en güzel kalçası onda!

Güncelleme Tarihi:

Üniversitenin en güzel kalçası onda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 23:43

Dünyanın en saygın yükseköğretim kurumlarından Cambridge Üniversitesi'nin 'En Güzel Popo' yarışmasının kazananı, başarısını üniversiteyi kazanmasıyla kıyasladı ve bunun kendisini daha fazla gururlandırdığını söyledi.

Haberin Devamı

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; yalnızca 'Vita' adıyla anılan hukuk öğrencisi, Cambridge Üniversitesi'nde kurulan ve zaman içinde İngiltere ve ABD'de 80 üniversiteye yayılan The Tab adlı haber sitesi tarafından her yıl düzenlenen yarışmayı kazandı. Vita'yı çıplak şekilde bir meşe ağacına yaslanırken yansıtan fotoğraf, oyların yüzde 24.32'sini aldı.

Kalçalarının büyük olduğunu ve birinci seçilmek bir yana, ilk 10'a giremeyeceğini düşünen Vita, "Bunun kadar gurur duyduğum başka bir şey olmadı. Muhtemelen Cambridge Üniversitesi'ne girmekten daha fazla gurur duydum" dedi.

Üniversitenin en güzel kalçası onda


Kazanmasını "dünyanın vücut algısında büyük aşama kaydettiğinin bir göstergesi" olarak yorumlayan Vita, yarışmaya fotoğrafçı bir arkadaşının teşvikiyle katılmış. Fotoğraf çekimi sırasında havanın çok soğuk olduğunu ve ayaklarının ıslandığını anlatan Vita, fotoğrafın ise bir futbol sahası yakınlarında çekildiğini ve etraftakiler tarafından görülmediklerini tahmin ettiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Muhafazakâr olarak tanımladığı annesinin tepkisinden çekindiğini söyleyen Vita, "Fakat annem çok eğlenceli olduğunu düşündü. Hatta fotoğrafı eski öğretmenlerime göstermiş ve onlar da çok eğlenceli bulmuşlar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!