Üniversiteli genç kız kıyafeti yüzünden okulun spor salonundan kovuldu!

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli genç kız kıyafeti yüzünden okulun spor salonundan kovuldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 12:50

Üniversitelerde genel olarak kıyafetle ilgili sınırlama ya da kurallar pek de karşılaşılan bir durum değil. Hele ki konu spor salonu olunca, kılık kıyafet yüzünden birinin sıkıntı yaşaması pek de olası görülmez. Ancak ABD'de bir üniversitenin spor salonunda akıl almaz bir olay yaşandı!

Haberin Devamı

ABD'de Washington ve Lee Üniversitesi'nde okuyan Danielle isimli genç, sınav stresinden kurtulmak için üniversitesinin fitness ve spor merkezine gitmeye karar verdi. Ne yazık ki, yaptığı ziyaret kısa süreliydi. Saniyeler içinde, fitness merkezinden çıkarıldı. Genç kadının spor slaonundan çıkartılmasının sebebi ise bir hayli ilginçti. Spor salonundaki bir kadın çalışan, Danielle’in üstünün çok kısa olduğunu ve sırtının çok fazla gözüktüğünü düşündü. Kadın çalışan garip bulunan bu nedenle, Danielle’ı dışarı attı!

Üniversiteli genç kız kıyafeti yüzünden okulun spor salonundan kovuldu

İşin ilginç kısmı genç kadının giydiği elbise aslında tüm sporcuların tercih ettiği türden nolmal bir kıyafetti. Sırt dekoltesinin biraz fazla olması sebep gösterileren spor salonundan kovulan Danielle, spor kıyafetini sosyal medyada paylaşarak, okul yönetimini protesto etti. Özellikle okulun öğrencilerinden büyük tepki alan konu hakkında genç kadına destek mesajları yağdı!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!