Vahşet evinden bir kişi kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Vahşet evinden bir kişi kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:56

Almanya’nın Baden Württemberg Eyaleti’ndeki küçük bir köyde katliam yaşandı. 3 kişinin öldürüldüğü vahşet evinde bir kişi de kaçarak kurtuldu.

Haberin Devamı

 EYALETE bağlı Villingendorf köyünde perşembe gecesi saat 21.30’da işlenen cinayete kurban giden üç kişiden biri 34 yaşındaki kimliği öğrenilemeyen bir erkek. Diğer kurbanlar ise 6 yaşındaki erkek çocuk ile 29 yaşındaki bir kadın. Bölgedeki yerel medyada yer alan haberlere göre, cinayetleri öldürülen altı yaşındaki çocuğun babası işledi. Polis cinayet zanlısı olarak 40 yaşındaki Hırvat Drazen Dakiç’in peşine düştü. 6 yaşındaki çocuğun annesinin ise evden kaçarak katliamdan kurtulduğu bilgisine ulaşıldı.

Vahşet evinden bir kişi kurtuldu
FOTOĞRAFLARI BASINA DAĞITILDI
İhbar üzerine cinayetin işlendiği eve giden polis ve ilk yardım ekipleri 34 yaşındaki adam ile 6 yaşındaki erkek çocuğun cesediyle karşılaştı. Kadın ise ağır yaralı olarak bulundu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın kurtarılamadı. Katil zanlısını yakalamak için geniş çapta operasyon başlatan emniyet, 50 kadar polisle köylün giriş ve çıkışlarını tuttu. Köyün yakınından geçen A81 otobanında da aramalar yapan polise bir helikopter havadan destek veriyor. Cinayetin niçin işlendiği ve öldürülen iki yetişkinin katil zanlısıyla nasıl bir akrabalık bağı olduğu ise henüz öğrenilemedi. Polis, zanlıyı bir an önce yakalayabilmek için fotoğrafını basına dağıtıp halktan da dayardım istedi. İnce dudaklı, kahve rengi gözlü, 1.77 cm boyunda firari zanlının, uzun siyah ceket giydiği, görenlerin hemen polise haber vermeleri istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!