Üç çocukları kazada ölen çiftin üçüzleri oldu

Güncelleme Tarihi:

Üç çocukları kazada ölen çiftin üçüzleri oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 00:00

ABD’nin California eyaleti Ladera Ranch bölgesinde yaşayan Lori ve Chris Coble’nin, üç çocuğu Kyle (5), Emma (4) ve Katie (2) geçen yıl 4 Mayıs’ta kazada öldü.

Haberin Devamı

Üç çocuğunu kurban verdi...

Anne Lori’nin kullandığı minibüse, 20 ton elektronik eşya taşıyan TIR, arkadan çarptı. Lori Coble ve yanında bulunan annesi Cynthia Maestri (60) yaralı kurtulurken, üç çocuk olay yerinde can verdi. Coble çifti yedi yıllık evliydi. Bir yandan psikolojik destek alırken, bir yandan da yeniden çocuk sahibi olmaya karar verdiler.

Bu kez tüp bebek yöntemine başvurdular. Yumurtalıkları özel ilaçlarla uyarılan anneden 10 yumurta elde edildi. Babanın spermiyle suni döllenme sonucu, üç embriyo elde edildi. Doktorlar, embriyolardan ikisinin rahme yerleştirilmesini önerdiler. Fakat kazada bir oğulları ile iki kızları ölen çift, üç embriyonun da yerleştirilmesi için onay verdiler. Lori Coble’nin üçüzlere gebe olduğu anlaşılınca çift,mutluluğun en büyüğünü yaşadı. Doktorlar, anne ve bebeklerin sağlığını tehlikeye atmamak için geçen hafta üçüzleri gebeliğin 32’nci haftasında sezaryenle aldı. Annenin de bebeklerin de durumunun iyi olduğu bildiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!