TV’de kavanoz açıp gücünü gösterdi

Güncelleme Tarihi:

TV’de kavanoz açıp gücünü gösterdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 19:39

ABD’nin ilk kadın başkanı olmaya aday olan Demokrat Partili Hillary Clinton, sağlık sorunları olduğu yönünde çıkan söylentilerin ardından TV programında kavanoz açıp güç gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

Clinton, ABC kanalında yayınlanan ünlü program Jimmy Kimmel Live Show’a katıldı. Kimmel, bu konunun açılması üzerine Clinton’ın nabzını ölçerek esprili bir şekilde “Nabız yok” dedi. Clinton ise “Ekim ayında National Inquirer dergisi benim 6 aylık ömrüm kaldığını yazmıştı. Aldığım her nefeste hayata daha sıkı tutunuyorum” yorumunda bulundu. Bunun üzerine Kimmel önceden hazırladığı ve ağzını sıkıca kapattığı bir turşu kavanozunu açması için Clinton’a verdi. iki torun sahibi Clinton (68) kavanozu başarıyla açınca salonda alkış koptu.

CLİNTON VAKFI’NA BAĞIŞ YAPANA KOLAYLIK

Hillary Clinton’ın Dışişleri Bakanı olduğu dönemde özel bir server kullanması nedeniyle usulsüz bulunan ve FBI’ın peyder pey yayınladığı maillerin son partisi, Clinton Vakfı’na büyük bağışlar yapan kişilere devletle ilgili meselelerde kolaylık sağlandığı iddialarına yol açtı. Hatta bir defasında U2’nun solisti Bono konserinde Uluslararası Uzay Üssü’ne bağlanmak için Clinton’ın yardımcılarından destek istemiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!