Tutsak yaşadığı evi satın aldı

Güncelleme Tarihi:

Tutsak yaşadığı evi satın aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 00:43

Natascha Kampusch okula giderken bir sapık tarafından kaçırılarak 8 yıl kapatıldığı evi satın aldı.

Haberin Devamı

Sapığının evini satın aldı...

Avusturyalı Natascha Kampusch henüz 10 yaşındayken okul yolunda bir sapık tarafından kaçırılarak 8 yıl boyunca bir evin bodrumunda yaşamaya mahkum edildi. 2006 yılında olay ortaya çıktığında Avusturya'da yer yerinden oynamıştı. Olay dünya basınında günlerce konuşulmuştu. Sapık Wolfgang Priklopil, talihsiz kızı 10 yaşındayken kaçırarak kendi evinin bodrum katına kapattı. Zavallı kız 8 yıl boyunca gün yüzü görmedi. Sapık adamın bodrum kapısını açık unutmasından istifade eden Natascha Kampusch kaçmayı başarmıştı. Kızın kaçtığını fark eden Priklopil seyir halindeki bir trenin altına atlayarak intihar etmişti.

Bu olayın üzerinden iki yıl geçtikten sonra dünya medyasının ilgi odağı olan Natascha Kampusch, yıllarca tutsak yaşadığı evi satın almaya karar verdiğini açıkladı. Bunte dergisine konuşan Kampusch, "Hayatımın hiçbir döneminde yaşamak istemediğim bir evi satın aldım ve gereksiz bir masrafa girdim. Ancak buranın yıkılıp sosyal evler yapılmasına da gönlüm razı olmadı" dedi.

Haberin Devamı

2006 yılından bu yana ilk defa yıllarca tutsak yaşadığı eve geldiğini belirten Kampusch, "Bu ev geçmişte olduğu gibi korkunç gelmiyor. Ancak bana hayatımın unutmak istediğim, karanlık bir dönemini hatırlatıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!