Türk genci Alman kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Türk genci Alman kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 22:22

Almanya'da Sinan E adlı Türk genci, iki çocuğunun annesi Alman kız arkadaşı Martina Kreutzer'i bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Haberin Devamı

Almanya'nın Krefeld kentinde, 21 yaşındaki Sinan E adlı Türk genci, birlikte yaÅŸadığı 23 yaşındaki Alman hayat arkadaşı Martina Kreutzer'i bıçaklayarak öldürdü. Genç çift önceki gün bilinmeyen bir nedenden ötürü tartıştı. Tartışmanın ardından iÅŸsiz olan Sinan E, ekmek bıçağını kız arkadaşı Martina Kreutzer'in vücuduna defalarca sapladı.  Saat 15.30 sıralarında polisi arayan görgü tanıkları Am Neuerhof Caddesi'ndeki 26 numaralı evde yaralı bir kadının olduÄŸunu bildirdiler. Polis ve saÄŸlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. SaÄŸlık ekiplerinin çabalarına raÄŸmen vücudunda 20 bıçak yarası olan Martina Kreutzer hastanede can verdi.Â

KISA SÃœREDE YAKALANDI

Polisler olaydan sonra Sinan E'nin evden yaya olarak kaçtığını tespit ettiler. Zanlı  polisin sıkı takibi sonunda kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Komşuları, Yasemin (3) ve Aylin (1) adında iki kız çocuğu olan çiftin sık sık kavga ettiğini söylediler. Ayrıca çiftin arkadaş çevresi, katil zanlısı Sinan E ile ile kız arkadaşının uyuşturucu kullandığını ifade ettiler. Sinan E'nin yaklaşık 7 ay önce cezaevinden çıktığı ve yaralama suçundan sabıka kaydı olduğu öğrenildi. Martina Kreutzer'in cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi. Zanlı Sinan E'nin polisteki sorgusu ise sürüyor. Krefeld polisi sözcüsü, cinayetin çok yönlü araştırıldığını açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!