Tuhaf ikizler

Güncelleme Tarihi:

Tuhaf ikizler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2009 00:00

Anne, Hayley Phillips, ikizlerden ilki Ryan’ı dünyaya getirdiğinde diğer ikizin de onu hemen izleyeceğini düşünmüştü. Ama öyle olmadı.

Haberin Devamı

Anne, Hayley Phillips, ikizlerden ilki Ryan’ı dünyaya getirdiğinde diğer ikizin de onu hemen izleyeceğini düşünmüştü.Ama öyle olmadı. Öteki ikiz 51 saat sonra dünyaya geldi. 

Farklı günlerde doğan ikizlerin burçları da birbirinden farklı. Bugünlerde ilk doğum günlerini kutlayacak olan bebeklerden 23 Ağustos’ta doğan Ryan aslan burcuyken, 25 Ağustos’ta doğan Lewis Başak burcu oldu.

Doğum yeri de, doğum tarihi de, burçları da farklı

24 yaşındaki anne Phillips’in belirttiğine göre farklılıklar sadece doğum tarihi ve burçlarla da bitmiyor. İki farklı doğum süreci yaşadığını bildiren Hayley, ikizlerden birinin doğumunun evde, diğerinin ise hastanede gerçekleştiğini anlatırken “Eğer Lewis bir kaç gün sonra doğmuş olsaydı, okula başlayacağı dönemler de ikizi Ryan’dan farklı olacaktı” dedi.

Haberin Devamı

Geçen sene, 11 hafta önceden gelen doğum sancısı nedeniyle Sunderland Royal Hastanesi’ne kaldırılan genç kadına doktorlar enfeksiyon teşhisi koydu ve tedavisinin ardından aynı gün içinde taburcu edildi.

Sunderland’deki evlerine döndükten 10 dakika sonra aniden başlayan doğum sancısıyla, hayat arkadaşı 32 yaşındaki Craig Selbie’nin yardımıyla ilk oğulları Ryan’ı banyoda doğurdu. Daha sonra hastaneye götürülen kadın, ikinci doğum için hazırlandı ve 51 saat sonra ikinci oğulları dünyaya gözlerini açtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!