Tuğçe'nin kan izlerini silmişler

Güncelleme Tarihi:

Tuğçenin kan izlerini silmişler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 01:26

Almanya’nın Offenbach kentinde 15 Kasım’da taciz edilen iki genç kıza yardım ederken uğradığı saldırıda ölen Tuğçe Albayrak’ın (22) yediği yumruktan sonra kafasını vurduğu yerdeki kan izlerinin temizlendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bild gazetesinin haberine göre, restoran çalışanları olay yeri inceleme ekipleri gelmeden önce kanları yıkayıp temizledi.

Restoran çalışanlarının şeflerinin emriyle, olay yeri inceleme ekibi iz saptaması yapamadan park yerindeki kanları sildikleri ortaya çıktı.

Katil zanlısı Sanel M. (18) ve arkadaşlarının saldırısından Tuğçe'nin yardımıyla kurtulan iki genç kız da polise verdiği ifadelerinde Tuğçe'nin kendilerine yardım ettiklerini doğruladı. Gazetede yer alan habere göre, iki genç kız polis ifadesinde eve gitmek istediklerini ancak gençlerin kendilerini engellediğini ve onlarla birlikte evlerine gitmeleri için ısrar ettiklerini söyledi. Daha sonra da Tuğçe'nin gelip gençleri, kendilerini rahat bırakmaları konusunda uyardığını belirten iki genç kız, saldırganların Tuğçe'ye ağır küfürler ettiğini de polise aktardı.

Haberin Devamı

Tuğçenin kan izlerini silmişler
Tuğçe'nin adı vakıfla yaşatılacak

Tuğçe Albayrak, 15 Kasım 2014'te iki genç kızı kurtarmak isterken Sırp kökenli Sanel M. tarafından yumruklanmıştı. Yüzüne aldığı yumrukla yere düşen ve ağır yaralanan Tuğçe, hastanede tedavi gördüğü sırada 23’üncü doğum gününde hayatını kaybetmişti.

Tuğçenin kan izlerini silmişler
'Cesur Yürek' Tuğçe Albayrak, Almanya'da son yolculuğuna uğurlandı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!