Trump soruya sinirlendi röportajı yarıda kesti!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 12:41

ABD Başkanı Donald Trump, CBS televizyonu muhabirinin ısrarla 'Obama'nın telefonlarını dinlettiği' iddiasını sorması üzerine sinirlenerek röportaja son verdi.

Haberin Devamı

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te kendisiyle röportaj yapan CBS muhabiri John Dickerson'ın ısrarlı 'telekulak' soruları üzerine 'Yeter, teşekkürler' diyerek röportajı yarıda kesti.

Trump, ABD eski başkanı Obama'nın telefonlarını dinlettiği iddiasını gündeme getirmiş ve 4 Mart'ta paylaştığı bir tweet'te, "Obama, Trump Tower'da benim zaferimden önce telefonlarımı dinletti" demişti.

Fakat Trump iddiasıyla ilgili herhangi bir kanıt sunmamıştı.

Cumartesi günü Dickerson'a verdiği röportajda Trump, "Bence bizim tarafımız güçlü bir şekilde kanıtlandı ve herkes bunun hakkında konuşuyor. Neler olduğunu anlamamız lazım." dedi.

Dickerson ise bunun üzerine, "Ben de öğrenmek istedim. Sizi dinlediği için onun (Obama) 'hasta ve kötü' olduğunu söylediniz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trump bu sözlere, "Bunu istediğin yere çekebilirsin" yanıtını verdi.

Dickerson, "Size soruyorum çünkü siz bunun sahte haber olmasını istemiyorsunuz. Bunu Başkan Trump'tan duymak istiyorum" deyince Trump ise, "Bana sorman gerekmiyor" diye yanıtladı.

"Ben sizin düşüncelerinizi bilmek istiyorum. Siz ABD Başkanı'sınız." şeklinde konuşan Dickerson'la olan mülakatı bitiren Trump, "Yeter. Teşekkürler." ifadelerini kullanarak röportaja son verdi.

Trump'ın görevdeki 100. günü için ayarlanan röportajın ardından Dickerson'ın gün içinde ABD Başkanı'yla birlikte planlandığı gibi seyahat ettiği ve Pennsylvania'daki mitinge katıldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!