Trump bu kez eski avukatını hedef aldı

Güncelleme Tarihi:

Trump bu kez eski avukatını hedef aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 22:57

ABD Başkanı Donald Trump, eski avukatı Michael Cohen’in, Trump’ın Rus yetkililerle görüşmeden haberdar olduğu iddiasına Twitter’dan reddetti.

Haberin Devamı

Başkan Trump önceki günkü paylaşımında, “Rusya’nın tek gizli anlaşması Demokratlarla idi, bu yüzden şu anda benim (benimle beraber 53 milyon insanın) Twitter paylaşımlarına bakıyorlar. Hileli cadı avı devam ediyor” ifadelerini kullandı. New York’taki Trump Tower’da Ruslarla yapıldığı belirtilen görüşmeye ilişkin ise Trump, “Yalan haberlerin zamanımı aptalca sorularla harcamaması için söylüyorum. Hayır, oğlum Don Jr’ın görüşmesinden haberim yoktu. Bana öyle geliyor ki, birileri (avukat Cohen) alakasız bir sıkışıklıktan (taksilerde belki de) kendisini kurtarmak için hikâye uyduruyor” dedi. Trump’ın kampanya ekibinden önemli isimlerin, Kremlin ile ilişkisi olduğu iddia edilen Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile Trump Tower’daki görüşmesi, geçen yıl temmuz ayında ortaya çıkmıştı. Donald Trump da görüşmeyi New York Times haberi üzerinden öğrendiğini iddia etmişti.

Haberin Devamı

‘PITBULL’ LAKAPLIYDI

ABD Başkanı Trump’ın eski hukuk danışmanı olan Michael Cohen, Trump’a yakınlığından ötürü ‘pitbull’ lakabıyla tanınıyordu. Bununla beraber Donald Trump’ın eskiden birlikte olduğu kadınlara yönelik yapılan ödemeler, Trump’ın Ruslarla görüşmelerden haberdar olduğuna dair iddiaları yüzünden Cohen, ABD Başkanı’nın gözünden hızla düştü. Son olarak Trump ile Cohen arasında geçen, Trump’ın ilişki yaşadığı iddia edilen Karen McDougal adlı eski bir Playboy modeliyle ilgili yapılacak ödemenin konuşulduğu bir görüşme kaydı yayınlanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!