Trene bedava binelim derken, çocuğu ölüyordu

Güncelleme Tarihi:

Trene bedava binelim derken, çocuğu ölüyordu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 14:47

Bir annenin tren biletine para vermeden yolculuk etmeye çalışması az daha küçük kızının hayatına mal oluyordu.

Haberin Devamı

HEM KIZINI HEM KENDİNİ ÖLÜME ATTI / WEB TV

 

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te yaşanan ve tren istasyonundaki güvenlik kameralarına takılan olayın videosu dünya televizyonlarının gündemine bomba gibi düştü.

              

Video görüntülerine göre, tren istasyona yaklaştığı sırada anne kızını raylara indiriyor. Kadın kızı kondüktörlerden saklamak için böyle bir yola başvururken, kız raylara indiği anda tren geliyor. Kendisi de kızının yanına inmeye hazırlanıyormuş gibi görünen anne bir anda geri çekilerek yeniden perona dönüyor, ancak kızı aşağıda kalıyor.

 

Neyse ki küçük kız tren gelmeden birkaç salise önce peronun altına kaçmayı başarıyor.             

 

Haberin Devamı

Tren istasyonda durduğu sırada kadın aradaki küçük boşluktan kafasını uzatarak kızının durumunu kontrol ediyor. Bu arada istasyonda bulunan ve olaya şahit olan insanlar da kadının başına toplanıyor.

 

YETKİLİLER DE KORKTU

Buenos Aires Trenleri (TBA) Genel Müdürü Guillermo D’Abenigno, “Bir kaza olmasını önlemek için hemen elektriği kestik. Hiçbir şey duyamıyorduk. En kötüsünden yani trenin küçük kızı parçalara ayırmış olmasından korktuk" dedi.

 

TBA çalışanları hemen olaya müdahale ederek peronun altına indi. Küçük kız korkudan bir köşeye sinmiş ancak kılına bile zarar gelmemiş bir halde bulundu. D’Abegnino, “Şansımız vardı” dedi.

 

Yetkililer anne ve kızın kimliğini açıklamazken, kadının cezalandırılıp cezalandırılmayacağı da belirtilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!