Torununa da tecavüz etmiÅŸ

Güncelleme Tarihi:

Torununa da tecavüz etmiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 07:43

Avusturya'da, kızını 24 yıl bodruma hapsederek tecavüz eden sapık babanın, kızından olan çocuklarından (torunlarından) birine tecavüz etmiş olabileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Polis, Josef Fritzl'in 19 yaşındaki çocuğu/torunu Kerstin'i de bodrumda seks kölesi yaptığını düşünüyor. Dedektifler, kızı Elisabeth artık kendisine pek çekici gelmemeye başladığı için Kertsin'in, Fritzl'in ikinci kurbanı olmasından endişe ediyor.

Birçok organı iflas eden Kerstin komada bulunduğu için polis genç kızı sorgulayamıyor. Kerstin'in hastalanması, Fritzl'in kızı Elisabeth ile kızından olan çocuklarının, 24 yıl gün ışığı görmeden yaşadıkları bodrumdan kurtulmalarını sağlamıştı.

Bu arada, Elisabeth ile diğer çocukları Stefan (18) ve 5 yaşındaki Felix'in sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi.

Kurbanların bulunduğu psikiyatri kliniğinin müdürü Berthold Kepplinger, kurbanların yavaş yavaş bir aile olarak yaşamayı öğrendiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Fritzl'in, kızını 18 yaşındayken bodruma kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalaması üzerine su yüzüne çıkmıştı.

Korkunç planı 1978'de hazırlayarak uygulamaya koydu

Öz kızını 24 yıl bir bodruma kapatan Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'in planını 1978 yılında hazırlayarak uygulamaya koyduğu ortaya çıktı. Fritzl korkunç planını gerçekleştirmek için evinin bodrum katını hazırladığında kızı Elisabeth henüz 12 yaşındaydı. Olayı araştıran Avusturyalı savcı Franz Polzer, "Josef Fritzl 1978 yılında evin altına kimsenin bilmediği bir bodrum yaptı. Binada bu değişikliği yaparken yetkililere haber vermedi. Bu durum başka bir planı olduğunu gösteriyor" dedi.

Korku evi turizmi
       Â
Avusturya makamları da, Elisabeth Fritzl'ın babası tarafından 24 yıl bodruma hapsedilerek tecavüze uğradığı evi görmek için Amstetten kasabasına doluşan "felaket turistleri"nden yakınıyor.

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre, Amstetten Belediye Başkan yardımcısı Ursula Puchebner, felaketin yaşandığı "korku evi"ni görmek isteyen Alman ve Avusturyalı turistlerin sayısının her geçen gün arttığını belirterek, "Buna felaket turizmi adını veriyorum. Bunu şok edici buluyorum ve bu davranışlarını anlayamıyorum. Kurbanlara hiç saygıları yok" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!