Torun Mussolini’nin seks kasedi var

Güncelleme Tarihi:

Torun Mussolini’nin seks kasedi var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2009 00:00

Dedesi İtalya’nın eski faşist diktatörü Benito Mussolini, teyzesi ise ünlü sinema yıldızı Sophia Loren olan İtalyan siyasetçi Alessandro Mussolini’nin seks kasedi olduğu iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Il Giornale gazetesinin haberine göre söz konusu kasette, Mussolini ile dedesinin kurduğu Faşist Parti’nin günümüzdeki uzantısı Forza Nuova’nın (Yeni Güç) lideri Roberto Fiore’nin sevişme görüntüleri yer alıyor. Il Giornale seks kasedinin kendilerine satılmak istendiğini ancak bunu kabul etmediklerini yazdı. Gazeteye göre, ikili parti merkezinde sevişirken güvenlik kamerasına yakalanmış.
Bu iddia, kimilerine göre Lazio’nun sol eğilimli valisi Piero Marrazzo’nun “Brenda” adlı Brezilyalı bir transseksüelle sevişme görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Mussolini’ye yönelik bir hesaplaşma.

Güleyim mi, ağlayayım mı

ALESSANDRA Mussolini ise iddiayla ilgili olarak, “Güleyim mi? Küplere mi bineyim? Hala kararımı vermedim. Gerek ben, gerek eşim ve gerekse Roberto Fiore şimdi olmayan bir ilişkinin hayali kasetini aramaktayız” açıklamasını yaptı. Bir maliye polisi olan Mauro Floriani ile evli ve üç çocuk annesi olan Mussolini, geçmişte şarkıcılık, modellik ve teyzesi Sofia Loren’in teşviki ile sinema oyunculuğu yapmış ancak siyaset ağır basmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!