Teri Hatcher eniştesinin cinsel tacizlerini gözyaşları içinde anlattı

Güncelleme Tarihi:

Teri Hatcher eniştesinin cinsel tacizlerini gözyaşları içinde anlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 09:45

Çocukken eniştesinin cinsel tacizine uğradığını ilk olarak 2006 yılında Vanity Fair dergisine açıklayan Teri Hatcher, başından geçenleri bu sefer Birleşmiş Milletler'in organizasyonunda anlattı.

Haberin Devamı

25 Kasım'da New York'ta düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde konuşan ünlü Amerikan dizisi Umutsuz Ev Kadınları'nın (Desperate Housewives) 49 yaşındaki yıldızı Hatcher, 7 yaşındaki tacizi gözyaşları içinde anlattı.



Bu tür durumlarda sessiz kalmanın tehlikesine dikkat çeken Hatcher, yaşadıklarını şöyle dile getirdi:

"Bunun benim hatam olduğuna inanmıştım. Kendimi suçluyordum bu yüzden kimseye anlatmadım. Sonra birden beklenmedik şekilde harekete geçtim ve annem beni eniştemden uzak tutumaya karar verdi. Onu daha sonra hiç görmedim. Ailemden kimse de gerçekten ne olduğunu bir daha sormadı. Sessizliğe büründük."

18 yaşına geldiğinde bile hala bunu sesli olarak dile getiremediğini, "utandığını" aktaran ünlü yıldız, olayı bir gazeteye yazarak çözüm bulduğunu ve gazeteyi okuması için ailesine verdiğini söyledi. Eniştesinin nasıl yakalandığına da değinen Hatcher, onun yıllarca tacizine uğrayan bir başka çocuğun bıraktığı intihar notu sayesinde yakalandığını ve hapse atıldığını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!