Tayland Prensi'nin fotoğrafını paylaştı karısı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Tayland Prensinin fotoğrafını paylaştı karısı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 15:03

Tayland Prensi Vairalongkorn Münih havalimanında bu halde görüntülenince ülkesinde eleştirildi. Fotoğrafı paylaşan İskoç gazeteci McGregor Marshall’ın Tayland’da bulunan karısı tutuklandı.

Haberin Devamı

Tayland Prensi Maha Vairalongkorn'un Münih Havalimanı'nda çekilen fotoğrafı ülkesinde şok etkisi yarattı. Alman Bild gazetesinde yayınlanan fotoğrafta 63 yaşındaki prens düşük belli pantolonu, atleti ve dövmeleriyle kameralara yakalandı.

Prens ve sevgilisi Tayland Kraliyet Havayolları’nın uçağına binmeden önce önüne serilen kırmızı halıda yürüdü. Uçuş ekibi ve görevlileri selamladı.

Tayland Prensinin fotoğrafını paylaştı karısı tutuklandı

Gazetenin “Prensin tişört alacak parası yok mu” yorumuyla verdiği fotoğrafların internette yayılmasıyla Tayland’da ilginç bir olay yaşandı. Sözcü'nün haberine göre fotoğrafı sosyal medyada paylaşan İskoç gazeteci Andrew McGregor Marshall’ın Tayland’da bulunan karısı tutuklandı. McGregor yaptığı açıklamada, Bangkok’a ziyarete giden karısının, üç yaşındaki oğlunun ve kayınpederinin polis tarafından gözaltına alındığını söyledi.

Haberin Devamı

Tayland yasalarına göre Kraliyet Ailesi’ni eleştirmek ve kötülemek 15 yıla kadar hapisle cezalandırılıyor.Marshall ve karısı 2011 yılından beri Tayland’da yaşamıyor. Yaptığı haberler nedeniyle İskoç gazetecinin ülkeye de girişi yasak.

Tayland Prensinin fotoğrafını paylaştı karısı tutuklandı

TAYLAND PRENSİ VAJİRALONGKORN KİMDİR?

70 yılla dünyanın en uzun süre tahtta kalan kralı unvanına sahip Bhumibol Adulyadej’in oğlu olan Prens, Tayland Kraliyet ordusunda General, Tayland Kraliyet Donanması’nda Amiral ve Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde Hava Generali rütbelerine de sahip.Prens, Tayland Kralı’nın tek oğlu olarak tahtın tek varisi durumunda.Prensin, sağlık durumu giderek kötüleşen 88 yaşındaki babasının yerine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!