Süper hırsız yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Süper hırsız yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2005 02:06

New York’ta Robert De Niro, Candice Bergen ve Isabella Rossellini gibi ünlülerin Polonya asıllı temizlikçisi hırsız çıktı. Evleri soyan kadın yakalandı.Tamizlikçi Lcyna Turyk-Wawrynowicz’in yakalanmasını, aktör Robert De Niro’nun eşi Grace Hightower sağladı.

Evlerinden, aralarında 95 bin dolarlık elmas küpelerinin de bulunduğu birçok değerli eşyasının kaybolduğunu fark eden Hightower polise başvurdu. Polis, Wawrynowicz’in kocası ve iki yeğeniyle yaşadığı evinde bir araştırma yaptı ve Hightower’ın kaybolan eşyalarını burada buldu.

Şantaj da yapmış

Polis, kadının evinde daha önce çalıştığı yerlerden çaldığı eşyaları da buldu. Kendisini yakalatmamaları için ev sahiplerini taciz şantajı ile korkuttuğu anlaşılan, bir müşterisinin kredi kartını da 16 kez kullandığı ortaya çıkan Wawrynowicz, hırsızlık, sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Polis, cuma günü yapılacak olan duruşmaya kadar Rikers Island Cezaevi’nde gözaltında tutulan Turyk-Wawrynowicz’in pasaportuna el koydu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!