Snoop Dogg’un şirketinden Papa albümü

Güncelleme Tarihi:

Snoop Dogg’un şirketinden Papa albümü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 00:00

Katolik aleminin ruhani lideri Papa 16’ncı Benedikt’in seslendirdiği ilahinin ve beş dilde okuduğu duaların yer aldığı müzik albümü, 30 Kasım’da tüm dünyada aynı anda piyasaya çıkıyor.

Haberin Devamı

“Alma Mater - Vatikan’dan Müzik” adlı albümde, çağdaş müzik ile Gregoryen koro müziğini bütünleştiren sekiz şarkı var. Papa da albümde bir ilahi seslendirirken, Hz. Meryem için İtalyanca, Fransızca, Portekizce, Almanca ve Latince dualar da okuyor.
Stüdyoya girmedi
49 dakikalık albümün 10 dakikasında Papa’nın sesi duyuluyor. Vatikan sözcüsü Federico Lombardi, Papa’nın albüm için stüdyoya girmediğini, Vatikan Radyosu’na ait eldeki kayıtların yapım şirketine devredildiğini söyledi.
Tanıtımı önceki gün Roma Belediye Sarayı’nda yapılan albümün gelirlerinin bir kısmı dünyadaki yoksul çocukların müzik eğitimi alması için bağışlanacak. Noel sezonuna çok satması beklenen albümün prodüktörlüğünü ise, Nirvana, Guns’N Roses ve Snoop Dogg gibi popüler grup ve şarkıcıların yapımcılığını üstlenen Geffen şirketi yapıyor.

İnce ayrıntı

Haberin Devamı

Albümdeki müziklere üç besteci imzasını attı. Ateist İngiliz Simon Boswell, İtalyan Katolik Stefano Mainetti ve Faslı Müslüman Nour Eddine.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!