Sevişme yetkili ajan

Güncelleme Tarihi:

Sevişme yetkili ajan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Kod adı ‘Moo-Moo’. Derin mavi gözlere, nefes kesici bir fiziğe sahip. Moskova’da bir ajansta model olarak kayıtlı. Ama Rusya onu ‘Katya’ olarak tanıyor ve Putin’in ‘ajanı’ olarak görüyor. Görevi, Putin muhaliflerini ‘yatağa atıp’ gizlice çektiği videolarıyla ‘bitirmek’.

RUSYA Başbakanı Vladimir Putin’in muhaliflerini güzelliğiyle etkileyip, gizlice çektiği kokain kullanma ve seks videolarını internete koyan ajan olduğu iddia edilen Ekaterina Gerasimova ya da bilinen adıyla ”Katya”nın kurbanları artıyor.

İngiliz basını, Moskova’da bir modellik ajansında kayıtlı görünen Katya’nın, genellikle barlarda yanlarına yaklaşarak etkilediği en az 6 bürokratı önce kokain partisine götürdüğünü, ardından da sevişme görüntülerini videoya çektiğini yazdı. Bu videoları internetten yayınlayan Katya’nın, Kremlin için çalışan bir ajan olduğu ileri sürüldü ve hakkında soruşturma açılması istendi.

İnternetteki sosyal paylaşım sitelerinde “Moo-Moo” takma adını kullanan Katya’nın video kurbanlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

“Katya’nın son kurbanı” olarak basına yansıyan Kremlin muhalifi gazeteci ve senaryo yazarı Viktor Şenderoviç de, bu seksi kadının Putin tarafından muhalifleri sindirmek için görevlendirdiğini iddia etti. Evli ve bir kızı olan Şenderoviç, Katya’yla birlikte olduğunu kabul etmişti.

Putin tarafı yalanladı

Şenderoviç, “Bu bir eğlence değil. Video profesyonel birinin işi ve hükümet de işin içinde. Video sadece iki amaçla çekilmiş olabilir: Şantaj ve itibarsızlaştırma” diye konuştu. Olay için “KGB dönemi geri dönüyor” yorumları yapılırken, Başbakan Putin’in sözcüsü ise, iddia edilen seks tuzağından haberdar olmadıklarını açıkladı.

Olayın basına yansımasıyla, Katya’nın sayısı 6 olduğu tahmin edilen kurbanları da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Büyük tepki gösteren Putin muhalifleri, derhal soruşturma açılmasını talep ediyor.
/images/100/0x0/55ea3211f018fbb8f870bcf8


İşte son kurbanı

SON olarak, Rusya’da yayımlanan Newsweek dergisinin editörü Mikhail Fishman’ın, Katya ile seks sonrası iç çamaşırıyla kokain içerken görüntüleri yayınlandı. Katya’nın diğer mağdurları ise, Ulusal Bolşevik Partisi’nin kurucusu Eduard Limonov ve siyasetçi Alexander Potkin. Kurbanlardan muhalif siyasetçi Ilya Yaşin de, Katya için “gizli servis ajanı” ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!