Schumacher'in durumu hâlâ kritik

Güncelleme Tarihi:

Schumacherin durumu hâlâ kritik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2014 17:03

Fransa'da kayak yaparken ağır yaralanan ve tedavisi devam eden eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in kaldığı hastane, dünkü doğum günü kutlamasının ardından sessiz bir gün geçiriyor.

Haberin Devamı

Schumacher'in kaldığı hastanenin önünde dün yapılan doğum günü kutlamaları sonrasında, yağmurun da etkisiyle bugün hastane çevresinde sessizlik hakim. Hastaneden hala resmi bir açıklama yapılamazken, ünlü pilot için tedirgin bekleyiş sürüyor.

Hastane çevresinde, Schumacher'in sevenlerinden çok basın mensubu bulunuyor. Hastaneden Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili bugün de açıklama yapılması beklenmiyor.

Shumi'nin ziyaretine gelen eski Formula 1 pilotu Luca Badoer de çıkışta ünlü pilotun sağlık durumu hakkında açıklama yapmadan hızla hastaneden uzaklaştı.

KASK KAMERASI İNCELENİYOR

"TAMAMEN SPEKÜLASYON"
Doğum gününde Schumacher'i ziyaret eden ve kendisi gibi eski bir yarışçı olan arkadaşı Philippe Streiff'in, ziyaret sonrasında "Schumacher hayati tehlikeyi atlattı, doktor değilim ama bir doktor ve Shumi'nin de arkadaşı olan Gerard Saillant bana böyle söyledi" iddialarına, Schumacher'in sözcüsü Sabine Kehm'den cevap geldi.

Haberin Devamı

Schumacher'in sözcüsü Kehm, Schumacher'in durumunun hâlâ kritik olduğunu, resmi olmayan açıklamaların tamamen spekülasyon olduğunu belirtti. Kelm, doktorlardan aldığı bilgi doğrultusunda, pazartesiden önce sağlık durumu hakkında herhangi bir basın açıklamasının yapılmayacağına karar verdiklerini söyledi.

Hastaneden ise iddialara rağmen efsanevi pilotun sağlık durumu hakkında henüz yeni bir açıklama yapılmadı.

Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher, 29 Aralık'ta Fransız Alpleri'nde yer alan Meribel'de sabah saatlerinde oğluyla kayak yaparken düşmüş, kaskı olmasına rağmen başını taşa çarparak ağır yaralanmıştı.

Pist görevlilerinin erken müdahalesiyle helikopterle Moutiers'de bir hastaneye kaldırılan Schumacher, daha sonra Grenoble'daki CHU deGrenoble Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!