Şaron, İsraillileri yine korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Şaron, İsraillileri yine korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2006 00:00

İsrail’de geçirdiği ağır beyin kanamasının ardından uzun süredir komada olan Başbakan Ariel Şaron, sağlık durumu dün iyice kötüleşince bir kez daha acilen ameliyat masasına yatırıldı.

Sindirim yolunda ciddi hasar meydana geldiği belirtilen 77 yaşındaki Şaron’un bağırsaklarının üçte birlik bölümü ameliyatla alındı. Ameliyatın başarılı geçtiği belirtiliyor. Adının açıklanmasını istemeyen bir yardımcısı, Şaron’un Hadassah hastanesindeki ameliyatının yaklaşık 4 saat sürdüğünü söyledi.

Hadassah hastanesi sözcüsü Yael Bossem-Levy, yaptığı açıklamada, Şaron’un karın Şaron’un bölgesinde yapılan taramadan sonra, bağırsaklarında kanama ve sindirim yolunda ciddi hasar tespit edildiğini söyledi. Sözcü, Şaron’un ameliyatının sona erdiğini ve yoğun bakıma alındığını duyurdu. Hadassah hastanesinden bir kaynak, zorunlu gerçekleşen ameliyatın ek risk getirmediğini belirtirken, Şaron’un genel durumu hakkındaysa umutsuz olduğunu ifade etti.

4 Ocak’ta Negev çölündeki çiftliğinde geçirdiği beyin kanamasından sonra hastaneye kaldırılan ve bugüne kadar komada bulunan Şaron, birkaç önemli beyin ameliyatı geçirdi. Bir süre yapay komada tutulan Şaron, tüm çabalara karşın komadan çıkamadı. Komadaki Şaron’a beslenme tüpü takılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!