Sarko’nun karısı evine geri dönmüş

Güncelleme Tarihi:

Sarko’nun karısı evine geri dönmüş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2006 00:00

Fransa’da gelecek yıl yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanlığı için büyük şans tanınan İçişleri Bakanı Nicolas Sarkozy’nin kendisini terkeden karısı Cecilia’nın evine geri döndüğü iddia edildi.

Aileye yakın isimlerden olan Sarkozy’nin lideri olduğu Cumhuriyet için Birlik Partisi milletvekillerinden Patrick Balkany, Le Parisien Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, "Evet doğruluyorum. Cecilia iyi ve Place Beauvau’ya geri döndü" dedi. Bu sözleriyle İçişleri Bakanı’nın resmi konutundan bahseden Balkany’ye göre yedi aylık ayrılık 2 Ocak
/images/100/0x0/55eb6503f018fbb8f8be5446
tarihinde Cecilia Sarkozy’nin New York’tan Paris’e dönmesiyle son buldu. Karısıyla birlikte rezidansta Sarkozy çiftiyle yemek yediğini belirten Balkany, yine de dokuz yıldır evli olan bir çocuk sahibi çiftin arasının limoni olduğunu söyleyerek, "Herşey asla eskisi gibi olmaz, şimdilik Cecilia’nın siyasi görevlerine geri döneceğini sanmıyorum" dedi.

Genelde politikacıların özel hayatına pek ilgi göstermeyen Fransız basını bu alışkanlığını Sarkozy çifti için bir kenara bırakarak, ikili arasındaki çekişmeyi yakından takip etmişti. Geçen Mayıs ayında Sarkozy, ulusal televizyonda yaptığı açıklamada evliliklerinin zor bir dönemden geçtiğini itiraf ederken önce eşinin başka bir erkekle fotoğrafları basına yansımış, sonra da İçişleri Bakanı’nın gazeteci bir kadınla duygusal ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. Sarkozy (50) de yeni ilişkisini haber yapan AFP ajansı ve France-Soir Gazetesi’ne karşı dava açmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!