Sarah Palin Prenses Diana ile akrabaymış

Güncelleme Tarihi:

Sarah Palin Prenses Diana ile akrabaymış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 00:00

Cumhuriyetçi Parti’nin ABD Başkan Yardımcısı Adayı Sarah Palin’in soyunu inceleyen uzmanlar, Alaska Valisi’nin, Prenses Diana ve Theodore Roosevelt ile uzaktan akraba olduğunu keşfetti.

Haberin Devamı

Palin ve Diana’nın ortak dedesi, ABD’ye İngiltere’den göçen 1605 doğumlu John Strong. Palin’in, Roosevelt ile ortak dedesi ise 1634’de Massachusetts’e gelen Püriten rahip John Lothrop. Ancestry.com’un soyağacı uzmanlarına göre, Palin ve Diana, 10’uncu göbekten kuzenler. Sitenin aile tarihi uzmanı Megan Smolenyak, "Amerika’da derin köklere sahip adayları bulunca, bunların meşhur kuzenlerine ulaşma şansı da çok yüksek oluyor. Aslında bu ülkede milyonlarca kuzen var. Önemli olan o küçük bağlantıları bulmak" dedi.

Daha önce de, Demokrat Başkan Adayı Barack Obama’nın, Cumhuriyetçi ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney ile uzaktan akraba olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta uzmanlar, Obama’nın, ünlü aktör Brad Pitt ile akrabalık ilişkisi olduğunu bile kanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Palin’in, Alaska Rusya’ya yakın olduğu için dış politikaya aşina olduğunu söylemesi "Palin’in evinden Rusya görünüyor" diye alay konusu oldu. İşte bu da son espri: "Ben astronotum, evimden Ay görünüyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!