Sahibini aldatan kedinin kimde kalacağı belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Sahibini aldatan kedinin kimde kalacağı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 17:07

İtalya'nın Ligurya bölgesinde bir kedi, gerçek evine nadiren uğramaya başlayıp daha sonra da kendisine sahip olarak seçtiği bir başkasıyla yeni bir mahalleye taşınınca, kedinin kimde kalacağına mahkeme karar vermek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Siyah beyaz tüyleri olan dört yaşında bir kedi olan Fiocco, Ligurya bölgesinin başkenti Cenova'nın Struppa mahallesinde yaşayan bir kadına aitti. Fakat Fiocco gerçek sahibiyle geçirdiği iki yılın ardından evinden ayrılmaya ve zamanını bir komşunun evinde geçirmeye başladı. Bir süre sonraysa kedi geceleri de komşunun evinde kalmaya başladı. Nitekim komşu kadın, Tequila ismini verdiği veterinere götürdü ve iş için evde olmayacağı zamanlar için ona bir kedi bakıcısı bile tuttu. Neredeyse iki yıl sonra başka bir yere taşınmak için eşyalarını toparlayan komşu kadın, Tequila'yı da yanında götürdü.

Sputnik'in haberine göre, kedinin ilk sahibi kedinin komşusuyla taşındığını öğrenince yerel yetkililere başvurup hırsızlık şikayetinde bulundu. Davaya atanan savcı Emilio Gatti, kedinin olduğu yerden alınıp ilk sahibine verilmesine hükmetti. Kedisinin elinden alınacağını anlayan komşu kadınsa mahkeme kararının temyize götürülmesi için Fabio La Mattina isimli bir avukat tuttu. Mattina, kime ait olduğunu gösteren bir çipi olmayan kedinin ikinci sahibinin bakımı altında olduğunu gösteren veteriner kayıtları ve fotoğrafları, mahkemeye kanıt olarak sundu. Bunun üzerine davayı gören ikinci mahkeme, kedinin ikinci sahibinin evinde kalması gerektiğine karar verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!