Sahibine servet kazandıracak

Güncelleme Tarihi:

Sahibine servet kazandıracak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 18:03

İngiltere'nin başkenti Londra'nın en işlek caddesinde yaşı sadece 20 olan genç bir kadın insan kaçakçıları tarafından mal gibi satıldı. Eski sahibi kadını 5 bin dolara sattı. Yeni sahibi ise bir yıl içinde 170 bin dolar kazanacak.

Haberin Devamı

Londra’nın ve tüm Ä°ngiltere’nin en iÅŸlek alış veriÅŸ caddesi Oxford Street’te bir kadın insanların gözü önünde satıldı.Â

Polis kamerasında görüntülenen olayda, 20 yaÅŸlarındaki genç bir kadın Arnavut olduÄŸu açıklanan bir adam tarafından 5 bin dolara satıldı.Â

Yoldan geçen insanların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayda, Litvanyalı kadın seks kölesi olarak satıldı.

GÃœNDE 25 DEFA Ä°LÄ°ÅžKÄ°YE ZORLANIYORLAR

Seks ticaretine kurban olan kadınlar, gönderildikleri genelevlerde her gün 25 defa cinsel ilişkiye maruz bırakılarak kendilerini satın alan kişilere yılda yaklaşık 170 bin dolar kazandırıyor.

Polis kamerasında görülen Gazmet Turku adındaki adam, satışı yapan İzzet Fejhullahu ve Agran Demarku adlı adamlara parayı uzatırken görülüyor. Adamlar polis tarafından yakalanırken, toplamda 63 yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Haberin Devamı

İngiltere İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada 2003 senesinde İngiltere’ye 4 bin kadının seks ticareti için sokulduğunu belirtti. İngiliz polisi de 2012 Olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapacak ülkeye ileriki yıllarda daha fazla Doğu Avrupalı kadının seks kölesi olarak sokulmak istenebileceğini vurguladı.

İngiliz basını, oyunlara ev sahipliği yapacak kentlerden olan Newham, Hackney, Tower Hamlets, Waltham Forest ve Greenwich’te, inşaat işçilerinin seks kölesi talebinde bulunduklarını yazdı. Polis bu şehirlerde yasa dışı işlemleri takip etmek için özel kuvvet kurdu.

İngiltere’ye 15-16 yaşlarından itibaren her yaştan genç kadın seks ticaretine alet edilmek için sokuluyor. Polis tarafından kurtarılan birçok kadın, ifadelerinde erkek arkadaşları olarak tanıttıkları kişilerin İngiltere’ye geldiklerini kendilerini tanımadıkları insanlara satmaya çalıştıklarını anlatıyor.

Özel polis kuvveti son olarak Arnavutluktan tatil için kandırılarak getirilen 16 yaşındaki bir kızı kurtardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!