Sabıkalı, havaalanında bıçakla yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sabıkalı, havaalanında bıçakla yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2002 01:51

ABD'de üniversitenin onur listesinde bulunan bir öğrenci, Dünya Ticaret Merkezi'ni vuran uçakların kalktğı Boston'ın Logan Havaalanı'nda ayakkabısına sakladığı bıçakla uçağa girmek isterken yakalandı.

Pennsylvanya eyaletindeki Duquesne Üniversitesi'nde öğrenci olduğu belirlenen 23 yaşındaki Kerim Johnson önceki gün okuluna geri dönmek amacıyla uçağa binmek üzereyken bagajsız olması nedeniyle dikkat çekti ve yapılan aramada yaklaşık 10 cm büyüklüğünde bir bıçak bulundu. Johnson'ın avukatı Edward, güvenlik görevlilerinin bez spor ayyakabılarını çıkarmasını istemeleri üzerine müvekkilinin yakalandığını kaydetti. Massachusetts Liman Yönetimi sözcüsü Phil Orlandella, Johnson'ın kimse için bir tehdit oluşturmadığını, sadece aptalca bir iş yapmış olduğu kanısında olduklarını ifade etti.

Johnson ifadesinde Boston kenti yakınındaki tehlikeli bir bölgeden geldiğini, Pittsburgh kentinde üniversite kampüsünün dışında yaşadığını, kendini koruyabilmek için bıçağa ihtiyacı olduğunu söyledi. Savcılık hapsedilen Johnson için 1000 dolar kefalet bedeli belirledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!