Rezak'ın 'selfie'sinden kaçış yok

Güncelleme Tarihi:

Rezakın selfiesinden kaçış yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2014 01:03

Selfie fotoğraf meraklısı Malezya Başbakanı Necip Rezak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra bu kez de ABD Başkanı Barack Obama ile çektiği selfie'yi Twitter'da paylaştı.

Haberin Devamı

Asya turuna çıkan Obama ile Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlediği ortak basın toplantısından önce selfie çeken Rezak, bu fotoğrafı Twitter'a, "Başkan Obama'yla 'selfie'm" mesajı ile yükledi. Fotoğraf Twitter'da 27 bini aşkın kullanıcı tarafından tekrar paylaşılırken, 14 binden fazla kişi tarafından da favorilere eklendi.

Rezakın selfiesinden kaçış yok

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelen Rezak, Başbakan Erdoğan'la selfie çekme fırsatını da kaçırmamıştı.

Rezak daha önce de Endonezya Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile çektiği 'selfie'yi Twitter'da paylaşmış, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong'la da 'selfie' pozu vermişti.

Haberin Devamı

Rezakın selfiesinden kaçış yok

GENÇ KIZIN RİCASINI GERİ ÇEVİRDİ
Obama'nın daha önceki duraklarından Güney Kore'de ise ABD Başkanı, 13 yaşındaki bir genç kızın selfie isteğini geri çevirmişti.

Obama'nın Seul'daki ABD Ordusu Garnizonu'nu ziyareti sırasında "Sayın Başkan sizin selfie çekebilir miyim" yazılı pankart açan Mika Taylor isimli genç kız, maalesef bu teklifine olumlu yanıt alamadı.

Olaya tanıklık eden gazetecilerin bildirdiğine göre, Taylor'la selfie çekmesi halinde herkesle yapmak zorunda kalacağını belirten Obama, "Ama geçerken bir fotoğrafımı çekebilirsin" dedi.

Birçok kişi Obama'nın bu tavrını, geçtiğimiz hafta ABD Başkanı'yla selfie çeken beyzbol yıldızı David Ortiz'in bir telefon firmasıyla reklam anlaşması imzalamış olduğunun ortaya çıkmasına bağladı. Bu olay üzerine Beyaz Saray yetkilileri, artık Obama’yla ‘selfie’ çekilmesine izin verilmeyebileceğini belirtmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!