Poroşenko’nun oğlunun Rusya tişörtlü fotoğrafı gündemde: Kendisini uyardım

Güncelleme Tarihi:

Poroşenko’nun oğlunun Rusya tişörtlü fotoğrafı gündemde: Kendisini uyardım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 11:46

Rusyanın resmi olarak işgalci ülke olarak kabul edildiği Ukraynada, Devlet Başkanı Petro Poroşenkonun oğlunun Russia (Rusya) tişörtü ile çektirdiği fotoğraf ses getirdi.

Haberin Devamı

Kamuoyu önünde Moskovaya yönelik sert çıkışlarını sürdüren Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, İngilterede okuyan küçük oğlunun Rusya tişörtü giymesiyle ilgili açıklama yaptı.

Poroşenkonun İngilterede Concord Collegede üniversite eğitimini sürdüren oğlu Mişa Poroşenko, Rusya yazılı tişört ile çektirdiği fotoğrafı Instagramda paylaştı.

Kievde dün düzenlediği yıllık basın toplantısında konuyu değerlendiren Petro Poroşenko, Bu fotoğraf, Cadılar Bayramı (Halloween) gecesi çekildi. O gün kimisi şeytan kılığına girdi, kimisi ise bu tişörtü giydi. Bu konuyla ilgili 15 yaşındaki oğlumla konuştum. Her şeyi anlaması için doğru kelimeleri seçtiğime emin olabilirsiniz dedi.Poroşenko, oğlunun kendisine ait olmayan bu tişörtü gündelik hayatında giymediğini söyledi.

Haberin Devamı

Kırımın Rusya Federasyonuna bağlanmasının ve Ukraynanın doğusundaki Donbass bölgesinin tek taraflı bağımsızlığını ilan etmesinin ardından Kiev yönetimi, Rusyayı saldırgan ülke olarak tanıyan bir yasayı kabul etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!