Poroşenko ve Trump, BM'de pişti oldu

Güncelleme Tarihi:

Poroşenko ve Trump, BMde pişti oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2018 13:43

Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu çerçevesinde ABD Başkanı Donald Trump’la bir araya geldi. Görüşmede aynı takım elbise ve aynı kravatla pişti olan liderler, sosyal medyada alay konusu oldu.

Haberin Devamı

New York'ta gerçekleştirilen BM 73. Genel Kurulu çerçevesinde Poroşenko ve Trump, bir araya geldi. Poroşenko'nun Sözcüsü Svyatoslav Tsegolko, Twitter'dan görüşme ile ilgili bir fotoğraf yayınladı.

First Lady'ler Melania Trump ve Marina Poroşenko'nun da olduğu fotoğrafta liderlerin kravat ve takım elbiselerinin aynı olduğu görüldü. Ayrıca Melania Trump ve Marina Poroşenko da silah elbiseler giymişti.

Poroşenko ve Trump, BMde pişti oldu

Sputnik'te yer alan habere göre; Tsegolko, bu görüntünün ‘stratejik partner' olan iki ülkenin pozisyonlarının birliğini sembolize ettiğini ileri sürdü. Ancak bu açıklama sosyal medya kullanıcılarını bu duruma ikna etmeye yetmedi. Poroşenko ve Trump, kullanıcıların alay konusu oldu.

 

Haberin Devamı

​Bazı kullanıcılar da fotoğrafın photoshop'la elde edildiğini ve aslında Trump'ın daha önceki bir görüşmesine ait olduğunu belirtti.

 ​Poroşenko'nun Trump'tan daha kısa olduğunu bilenler de onun daha uzun görünmek için bir adım önde durduğunu yazdı.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!