Polis: Bulgulara göre Tunahan’a ait

Güncelleme Tarihi:

Polis: Bulgulara göre Tunahan’a ait
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 14:32

Almanya’nın Hamburg kentinde, 23 Haziran gününden beri haber alınamayan boksör Tunahan Keser’in cesedinin bulunduğu haberleri üzerine polis açıklama yaptı. Polis, geçen cuma günü bir kamyon şoförü tarafından A7 otoyoluna yakın ormanlık alanda bulunan cesedin Tunahan’a ait olduğunun kesinleşmediğini ancak eldeki bulguların bu yönde olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

POLİS, cesedin üzerinde bulunan elbiseler, vücudundaki dövme, izler ve eşyalardan, 22 yaşındaki Tunahan Keser olabileceği kanısına vardığını bildirdi. Şahsın, tabancayla vurularak öldürüldüğü de polis açıklamasında yer aldı. Kesin sonuç ise, yapılacak otopsi ve DNA testleri sonunda belli olacak.
Buna rağmen Tunahan Keser’in ailesi ve akrabaları henüz ümidini yitirmemiş durumda. Tunahan’ın bir akrabası, “Henüz Tunahan’ın cesedini görmüş değiliz. Cesedini görmeden öldüğüne inanmak istemiyoruz” dedi. Tunahan’ın annesi Hediye Keser de oğlunun bahis çetesi tarafından kaçırılmış olabileceğini söylemişti.

TUNAHAN’IN ANTRENÖRÜNÜ KİM VURDU?
Tunahan Keser’in 23 Haziran’da Hamburg’ta ringe çıkacağı maç, birkaç gün kala iptal edilmişti. 23 Haziran gecesi saat 00.30 sıralarında eski Avrupa Şampiyonu ve Tunahan’ın antrenörü Khoren Gevor (37) kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacağından vurulmuştu. Bu olaydan 17 saat sonra, Kollau Caddesi’ndeki iş yerinden çıkan Tunahan, hiçbir iz bırakmadan kaybolmuştu. Tunahan, caddede en son saat 17.30 sıralarında görülmüştü.
Tunahan’ın antrenörü Khoren Gevor, Alman medyasına yaptığı açıklamada, hem kendisine yönelik saldırı, hem de Tunahan olayından dolayı başka bir boksörü suçlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!