Piyangoyu tele erkeklerle yedi

Güncelleme Tarihi:

Piyangoyu tele erkeklerle yedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2005 02:04

İngiltere’de bir kadın, piyangodan kazandığı 1 milyon sterlini 1 yılda uyuşturucu, kumar ve erkek fahişelerle bitirdi.

ÜVEY babası Bob Frazer’ın iki yıl önce piyangodan 14.2 milyon sterlin kazanmasıyla hayatı bir anda değişen 26 yaşındaki Wendy Graham, payına düşen 1 milyon sterlinlik servetini uyuşturucuya, kumara ve erkek fahişelere harcayıp meteliksiz kaldı. Genç kadın, haftada 60 sterlinlik devlet yardımına yeniden muhtaç kaldı.

Kokaini denedim

Graham, ‘Harika vakit geçiriyorduk. Daha önce de uyuşturucu kullanıyordum ama kokaini bu para sayesinde ilk kez denedim. Daha önce kapısından girmeye bile cesaret edemediğim mağazalardan alışveriş yapabilmek bana güven verdi’ diye anlattı. Bir çocuk annesi olan genç kadın, ‘Her günüm, bebek bakıcısına 50 sterlin ödedikten sonra erkek arkadaşımla kumar oynayarak geçiyordu’ dedi.

Keşke çıkmasaydı

Ergenlik yıllarında iki kez uyuşturucudan tutuklanan ve barda iki kadına saldırmaktan yargılanmakta olan Graham, paranın üzüntüden başka bir şey getirmediğini belirtti. ‘Keşke bu parayı hiç kazanmasaydım’ diyen genç kadın, para yüzünden erkek arkadaşıyla ayrıldıklarını ve geçen sene oğlunu dövdüğü için tutuklandığını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!