Pisi pisi Galloway

Güncelleme Tarihi:

Pisi pisi Galloway
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 00:00

İngiliz milletvekili George Galloway, katıldığı "Big Brother" (Biri Bizi Gözetliyor) programında kedi taklidi yapınca halkın maskarası oldu. Gazeteler, "Pisi pisi Galloway" diye dalga geçerken, Avam Kamarası’ndan atılmasını istediler.

IRAK savaşının sıkı muhaliflerinden İngiliz milletvekili George Galloway (51), katıldığı "Big Brother" (Biri Bizi Gözetliyor) programında kedi taklidi yaptı. Kedi gibi yerlerde sürünen Galloway, bir kadın artistin avucundan süt içer numarası yapıp, ardından da "Temizlik" amacıyla kendi ellerini yalayınca, İngiltere’de rezil oldu.

Blair’e meydan okumuştu: Genel seçimlerde İşçi Partisi adayını yenip, Respect (Saygı) Partisi’nden Avam Kamarası’na girmeyi başardığında, "Bu Tony Blair için" diyerek İngiltere Başbakanı’na meydan okuyan Galloway’ın televizyondaki gülünç hareketleri, partisinin ismine atfen "No Respect" (Saygı Yok) başlıklarıyla yorumlandı.

İstifa etsin: Galloway’a "Pisi pisi" diye hitap eden İngiliz gazeteleri, BBG evinde kedi taklidi yaparak kendini maskara eden İngiliz milletvekilini, Avam Kamarası’ndan istifaya çağırdılar.

Irak’tan para aldı iddiası: 2002 yılında Saddam Hüseyin ile görüşmesi ve Irak devrim liderinden para aldığı iddiaları üzerine, gazetelerle mahkemelik olan Galloway için Daily Record gazetesi, "Efendim, kedi taklit yeteneğinizi selamlıyoruz" başlığını kullandı.

Şaibeli milletvekilinin, rol arkadaşı Rula Lenska’nın avucunun içindeki hayali sütü kedi gibi yalamaya kalkıştığını gören TV izleyicileri, gözlerine inanamadı.

En sevilmeyen yarışmacıydı ama elenmedi: Yarışmacılar tarafından ilk etapta elenecek en sevilmeyen üç yarışmacı listesine konan Galloway, izleyici oylarıyla Sun gazetesi 3. sayfa güzeli Jodie Marsh yarışmadan çıkartılınca, BBG evindeki rolünü sürdürme şansını yakaladı.

Kedin olmamı ister misin?: Bir zamanlar Saddam Hüseyin’e, "Efendim, kuvvetinizi, gücünüzü selamlıyoruz" diyen Galloway, BBG evinde Lenskya’ya "Şimdi, kedin olmamı ister misin" diye sordu. Programı yapanlar, diğer yarışmacıların hiçbirinin politik görüşleri olmadığından, seyirciye Galloway’ın Irak ve vergiler dışında başka yönlerini de göstermekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!