Palin’in itirafları

Güncelleme Tarihi:

Palin’in itirafları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2009 18:02

ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin Başkan Yardımcısı adayı olan Sarah Palin, Salı günü Amerika’da piyasaya çıkacak olan “Going Rogue” adlı kitabında, seçim kampanyası döneminde başkan adayı John McCain’in danışmanları ile yaşadığı çatışmalara değindi.

Palin kitabında, seçim akşamı kendisine konuşma yapma şansının tanınmadığını, seçim kampanyası süresince sürekli medya mensuplarından uzak tutulduğunu ve sürekli doğal hali ile görünmekten alıkonulduğunu anlatıyor.   

 

Danışmanlardan tüm seçim kampanyası boyunca baskı gördüğünü ve her hareketinin başkaları tarafından belirlenmek istendiğini anlatan Palin, Demokrat Partinin Başkan Yardımcısı adayı Senatör Joe Biden ile olan yüz yüze tartışmasından önce danışmanlar tarafından hazır cevaplar ile ezbere yönlendirildiğini de açıklıyor.

 

McCain’e seçim kampanyası döneminde danışmanlık yapmış olan cepheden gelen açıklamada ise, Palin’in anlattıkları yalanlanırken, kitabında yazdıklarının abartı ve kurgu olduğu ileri sürüldü.

 

GÜZEL ELBİSE GİY BASKISI

Palin ayrıca seçim kampanyası süresince her ne kadar kendisi sade ve ucuz elbiseler tercih etmek istemiş olsa da, bütçesinin karşılayamayacağı türden pahalı ve şık elbiseler giymesi için baskıya uğradığını anlatıyor.

Haberin Devamı

 

Palin, 413 sayfalık kitabında 18 yaşındaki kızının kocası hakkında tek bir kelime etmezken, kızının zamansız hamileliğinin kendisine ızdırap yaşattığını belirtiyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!