Palin-Biden düellosu reyting rekoru kırdı

Güncelleme Tarihi:

Palin-Biden düellosu reyting rekoru kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2008 00:00

ABD’de 4 Kasım başkanlık seçimleri öncesinde açık ara favori haline gelen Demokrat aday Barack Obama’nın estirdiği rüzgar, Avrupa modasını bile etkiliyor. Fransız tasarımcı Jean-Charles de Castelbajac, yeni kreasyonunu Paris Moda Haftası’nda tanıttı. En dikkat çekici parça bu pullu, kısa elbiseydi.

ABD başkan yardımcısı adayları, Sarah Palin ile Joseph Biden arasındaki tartışmayı yaklaşık 70 milyon kişi televizyondan izledi. Tartışma, başkan yardımcıları arasındaki en çok izlenen olarak tarihe geçti. Başkan Adayları Barack Obama ile John McCain arasındaki ilk tartışmayı ise 53 milyon kişi izlemişti.

Alaska Valisi Sarah Palin’in tartışma performansı ise, rakip partiden Senatör Hillary Clinton dahil birçok kesimden övgü almaya devam ediyor. Palin, İnternet’te "Bulldog’un dönüşü" gibi ifadelerle anlatılıyor.

Tartışmada, Biden’ın tecrübesi açıkça görülürken, Palin de akıllı cevaplar vererek ve sade halk dili ile konuşarak puan toplamıştı. Hillary Clinton, Biden’ın performansını hatasız bulduğunu söyledi ve "Palin de çok iyiydi" dedi. Clinton, Palin’in etkili bir tartışmacı olduğunu gösterdiğini kaydetti. ABD tarihinde en çok izlenen tartışma, 1980’de, başkan adayları, Ronald Reagan ve Jimmy Carter arasında yaşanmış ve 81 milyon kişiyi ekran önüne çekmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!