Öldüren içgüdü

Güncelleme Tarihi:

Öldüren içgüdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2008 16:14

Ünlü ve zengin ama evlat edindiği çocuk elinden alındı. Nedeni dehşet verici. "Temel İçgüdü"nün yıldızı Sharon Stone'un meğer öldüren içgüdüleri varmış. Saplantıları yüzünden çocuğu az daha hasta ediyormuş...

Haberin Devamı

Sharon Stone ve oğlu Roan

Bir Hollywood starı

Hollywood'un ünlü starı, "Temel İçgüdü" filminin seksi oyuncusu Sharon Stone, gazeteci Phil Bronstein ile evli olduğu sırada evlat edindiği oğlu Roan'ın velayetini, eski eşi Bornstein'in açtığı dava sonucu kaybetti.

Mahkeme tutanaklarından ise Sharon Stone'un ilginç ve aynı zamanda korkutucu bir yanı da ortaya çıktı.

8 yaşında olan Roan'ın en ufak sağlık sorunu için çocuğu hastane hastane dolaştırdığı anlaşılan ünlü yıldız, bazen de aslında hiç olmayan rahatsızlıklar öne sürerek küçük Roan'ı sürekli doktorlara götürdüğü belirtildi.

Mahkeme kayıtlarında, her çocukta olduğu gibi küçük Roan'ın fazlaca koştuğunda, oynadığında ayaklarının terlediği, ancak ünlü starın bunu bir rahatsızlık olarak görmesi sonucu, çocuğu doktora götürdüğü ve terlemesini önlemek için ayak topuklarına botoks yaptırmak istediği vurgulanıyor.

Bu uygulama sonucunda küçük Roan'ın birkaç gün ayak topuklarına basmadan yatakta kalması gerekiyordu. Ayrıca bu yaşta böyle bir uygulama birçok doktor tarafından doğru bulunmadı.

Sharon Ston'un, oğlu Roan'ın düzgün durmuyor, kamburunu çıkarıp oturuyor diye de hastaneye götürüp, özel korse taktırmak istediği ortaya çıktı.

Ayrıca çocuk sağlıklı beslensin diye özel diyetler uygulayarak aslında bu yaşta alması gereken protein, mineral, vitaminlerden de mahrum bıraktığı belirlendi.

Haberin Devamı

Roan'ın velayetini alan eski eşi Phil Bronstein şimdi oğluyla huzur içinde yaşadıklarını ve çocukta hiçbir sağlık sorunu olmadığını söyledi.





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!